Oplemenite energiju prostora

Fotografije za opremanje interijera

Fotografije pejzaža osvješćuju u nama vezu sa prirodom, podsjećaju nas na naše korijene i imaju pozitivan efekt na naše emotivno stanje.

Također imaju i veliku dekorativnu vrijednost u našem domu u obliku velikog printa iznad trosjeda ili manje fotografije na polici.

Veliki izbor lokacija

Izaberite neku od postojećih lokacija i motiva ili zatražite snimanje svojeg najdražeg mjesta.

Osjećamo se dobro

Fotografije pejzaža nas psihološki i emocionalno vraćaju našim korijenima i ujedno popravljaju raspoloženje,

Printajte na bilo čemu

U ponudi se nalazi velik izbor formata i materijala. Izaberite klasičan print na papiru, platnu ili čak aluminiju.

Kako izgleda proces printanja fotografija velikog formata?

Prije odlaska na printer, svaka fotografija prolazi detaljnu vizualnu inspekciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta ispisa. Printa se na Epson SureColor printerima, namijenjenim za reprodukciju fotografija. Za većinu fotografija, u ponudi su dva Fine Art papira, sjajni Baryt i Matt papir, ovisno o motivu. Ovaj način printanja jamči muzejsku trajnost fotografija.

Nakon ispisa, fotografije se suše i potom pakiraju. Naličje printa se prekriva papirom za zaštitu od sitnih čestica koje mogu oštetiti boju i zamata u čvrstu kartonsku rolu pogodnu za slanje poštom. Time se jamči da fotografija stigne na vaš zid u savršenom stanju. Ukoliko niste našli motiv koji vas zanima, možete naručiti snimanje i ispis vaše omiljene lokacije.

Naručite snimanje i ispis
Razvoj ovih web stranica, sufinanciran je instrumentima Europskog fonda za regionalni razvoj, operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.
Saznajte više…